הודו ברן בירה עם אדום צ'ילה Adobo
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פתיתי פלפל, עלי דפנה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הודו Adobo עם רוטב אדום-צ'ילה, הודו צלוי עם בריח עם רוטב בצל ובייקון, ו מאלט-בירה-ברן הודו עם זיגוג מאלט (מתכונים דומים).