הודו ותבשיל מילוי צ'ילה הירוק
טורקיה ירוק צ'ילה מלית תבשיל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו תירס, אל צ'ילי ישן, תערובת מלית לחם תירס מתובלת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: הודו צלוי בחפרפרת עם מלית מאסה ורוטב צ'ילה, הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית, ו תבשיל הודו ומילוי.
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ופלפל בחמאה 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז. מערבבים במילוי, תירס, צ ' ילי ומים.
מורחים תערובת מלית בתבנית אפייה.
מפזרים את שני הצדדים של tenderloins טורקיה עם אבקת צ ' ילי פלפל מלח מתובל.
מניחים על מלית, לחיצה על תערובת מלית מעט. גיליון ריסוס של נייר עם ספריי בישול. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, מרוסס בצד למטה.
אופים 1 שעה. לחשוף ולאפות 10 עד 15 דקות יותר או עד מיץ של טורקיה הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבה נחתכים.