קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות12
ציון בריאות26
מגזין

הודו מטוגן עם עיסוי דרומי

הודו מטוגן עם עיסוי דרומי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית ידידותית? הודו מטוגן עם עיסוי דרומי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת פיל, סוכר חום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות. נסו דרום הודו מטוגן, לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, ו במיה דרום מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את שקית הקרביים ואת הצוואר מתוך טורקיה. שמור במקרר עד מוכן להכין את הרוטב. יש לשטוף את ההודו מבפנים ומבחוץ וללטף אותו יבש עם מגבות נייר. לקצץ את רוב השומן העודף ואת העור מן הצוואר והחלל (זה מאפשר טיגון טוב יותר). לעשות חתך באורך 3 אינץ ' בכל צד של טורקיה דרך העור שבו הרגל פוגשת את השד. זה יאפשר את השמן כדי לנקז משם ואת בשר הירך לבשל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מניחים את טורקיה על קרש חיתוך או תבנית אפייה ומעילים אותו באופן שווה עם לשפשף, כולל בתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
מניחים את טורקיה בשקית ניילון ולאפשר לנוח במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
מחממים את השמן בטיגון טורקיה עד שהוא נרשם 350 ° F. (זה לוקח בערך 40 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר את טורקיה מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
הסר אותו מן התיק כתם קל אותו עם מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מניחים את ההודו על מתלה הטיגון, מקלות תיפוף מצביעים כלפי מעלה כאילו הוא עושה עמידת ראש. השתמש וו לתפוס מאוד לאט להוריד את טורקיה לתוך שמן מחומם; זה לוקח לפחות 90 שניות. השמן ירתיח בזעם; זה נורמלי. ללבוש כפפות עמידות בחום ומשקפי בטיחות, ולא להפיל את טורקיה.לאחר ההודו שקוע לחלוטין, להסיר את הקרס. מטגנים במשך כ 3 דקות לכל קילו או עד המיצים לרוץ ברור מדחום מוכנס לתוך החלק הפנימי של הירך קורא 68°. השתמש וו לתפוס לאט להסיר את טורקיה מן השמן, המאפשר מספיק זמן עבור השמן החם לנקז משם.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מניחים את תרנגול ההודו ואת המדף על תבנית אפייה משובצת על הקרקע, ולתת להם לשבת כמה דקות לפני המעבר כדי לאפשר כל שמן נוסף כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
9
תן לתרנגול ההודו לנוח לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
הסר אותו מן המדף לגלף.הערה: כדי להבין כמה שמן להשתמש, נסה את הטריק הזה עקירה: לפני פתיחת טורקיה שלך, למקם אותו בסיר טיגון ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
הסר את טורקיה מן הסיר ולמדוד את המים. זה כמה שמן אתה צריך להשתמש.שיוך משקאות: Dixie beer, Louisiana. אין כמו בירה אמריקאית פריך, חד, וקצת ניטראלי עם הודו מטוגן. ואתה יכול גם יש משהו עם שורשים דרומיים אמיתיים כמו דיקסי, אם כי באד או PBR יהיה טעים באותה מידה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מטוגןהודו מטוגן
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. האוקיינוס השקט Rim ריזלינג עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
האוקיינוס השקט Rim ריזלינג
האוקיינוס השקט Rim ריזלינג
תיאור פריכות בהירה, מתיקות עדינה וניחוחות של יסמין, אגס ותפוח, פסיפיק Rim ריזלינג מדגים את ההרמוניה של ריזלינג. המתיקות משחקת להפליא עם אוכל לוהט (מתאילנדית למקסיקנית), בעוד החומציות הטבעית עומדת עד מזונות עשירים יותר (מצרפתית לגרמנית).