הודו מעושן עם רוטב ברביקיו
הודו מעושן עם רוטב ברביקיו דורש כ 15 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1338 קלוריות, 136 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, מלח, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: הודו מעושן מבושל במערב אפריקה "רוטב, חזה הודו מעושן אפלווד עם סיידר בורבון רוטב, ו NoCal מעושן הודו צלוי עם רוטב מרווה דלעת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 4 כוסות שבבי עץ היקורי, ספוג במים במשך 60 דקות
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ושמורה.
מערבבים את המים, מלח, מיץ תפוחים, בורבון, פלפל, וסוכר לתוך דלי 5 ליטר מצופה בשקית resealable. מערבבים עד המלח והסוכר הוא מומס.
מוסיפים את ההודו לשקית עם המלח. בתוך שקית אשפה מצופה קרח חזה מלא קרח, למקם את הדלי ולהקיף עם קרח. שמור במקום קריר ולתת מלח 6 שעות או לילה. הפעל את טורקיה לאחר 3 שעות.
הסר את טורקיה מן המי מלח להתייבש עם מגבות נייר.
לשפשף את טורקיה עם שמן זית ולעסות את לשפשף על טורקיה.
משרים שבבי עץ במשך 1 שעה לפני בישול טורקיה ולנקז היטב. ממלאים את המתנע הארובה עם פחם ואור. לשרוף עד שהם אפר מעל.
מניחים את הגחלים השרופים לצד 1 של הגריל.
מניחים שבבי עץ על גבי גחלים. קו מחבת כיכר בגודל סטנדרטי עם רדיד אלומיניום ולמלא 2/3 עם מים.
קח את ההודו והנח על הגריל מעל מחבת המים. הכנס מדחום בדיקה בירך כדי לשמור על טמפרטורה כפי שהוא מבשל.
מניחים את המכסה על הגריל עם פתח האוורור פתוח.
הטמפרטורה צריכה להישאר קבועה ב 225 מעלות F. ייתכן שיהיה עליך להוסיף גחלים ושבבים יותר כל כמה שעות.
לאחר 1 שעה לבדוק את טורקיה, אם העור הוא כיסוי חום זהוב עם רדיד. המשך לבשל במשך 4 עד 6 שעות נוספות או עד מדחום בדיקה מגיע 160 מעלות F.
הסר מהתנור ולתת לנוח 20 דקות לפני שאתה לגלף.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל הדוק אוויר עד 6 חודשים.
מחממים את שמן הירקות בסיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את מקל התיפוף והצוואר וצורב עד חום.
מנמיכים את החום ומטגנים את הבצל.
להוסיף את המניה, לגרד את החיבה בתחתית המחבת.
מוסיפים את מקל התיפוף והצוואר לסיר. לכסות ולתת להתבשל עד שזה מגיע לרתיחה; על 1 שעה. הרוטב יפחת מאוד.
מוסיפים רוטב ברביקיו למחבת ולטפטף יחד. הרוטב יתעבה. מתבלים במלח ופלפל.
בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.