קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

הודו עטוף בבייקון עם רוטב סיידר

הודו עטוף בבייקון עם רוטב סיידר
הודו עטוף בבייקון עם רוטב סיידר אגס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 134 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1222 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. האוכל הביא לך אותו. אם יש לך סיידר אגס כגון אייס פרי סיידר, טורקיה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: הודו עטוף בבייקון עם רוטב סיידר, חזה הודו עטוף בבייקון עם סיידר רוטב, ו צלוי סקווש, בייקון עטוף Roulade טורקיה עם רוטב סיידר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר את טורקיה מהמקרר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר את הקרביים והצוואר; שמור את הצוואר. יש לשטוף את חלל טורקיה ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר. לקצץ את רוב השומן העודף ואת העור מן הצוואר והחלל, ולעשות חריצים 3 אינץ ' דרך העור שבו הרגליים לפגוש את השד.לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם 2 כפות של שמן צמחי, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. מתבלים את החלל עם מלח ופלפל, ומניחים 1 חצי בצל, 1 חתיכת סלרי, ו 2 שיני שום בפנים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מניחים את טורקיה במחבת צלייה גדולה. מסדרים את הצוואר ואת הבצל שנותר, חתיכות סלרי, שיני שום במחבת, ומניחים בתנור. צולים במשך 30 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 350 ° F. כל 45 דקות, להשרות את הציפור עם טפטוף מחבת.כ 45 דקות לפני טורקיה הוא סיים או כאשר הטמפרטורה הפנימית של הירך הפנימית מגיע 63°, לחתוך את האגסים לשניים ולהסיר את הליבות וגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מברשת כל מחצית עם הנותרים 1 כף שמן צמחי העונה היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
6
הסר את טורקיה מהתנור וחופף רצועות בייקון על פני השד וסביב הרגליים. אם תרצה, לאבטח את רצועות בייקון על 1 אינץ ' מן הקצוות עם קיסמים. מסדרים את חצאי האגס במחבת הצלייה ומחזירים את טורקיה לתנור.צלוי עד הטמפרטורה הפנימית של הירך הפנימית מגיע 68°.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את תרנגול ההודו מהתנור ותן לו לנוח חשוף בזמן שאתה מכין את הרוטב, או לפחות 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מקום 4 חצאי אגס שמורים 1 חצי בצל שמורות במעבד מזון פירה עד חלקה, על 2 דקות. שמור.הפוך roux על ידי התכת החמאה בסיר גדול על חום בינוני. כאשר הוא קצף, להוסיף את הקמח להקציף ברציפות עד משולב היטב. מבשלים עד שהקמח מאבד את טעמו הגולמי ומתחיל לפלוט ניחוח קלוי, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
להקציף במרק עוף עד חלקה, להוסיף את עשבי תיבול פירה אגס שמורות, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים כמה שיותר שומן ככל שאתה יכול מן המחבת צלייה מבלי להסיר את כל מיצי פאן ולהגדיר את המחבת על שני מבערים מעל חום בינוני. כאשר מיצי המחבת מתחילים לרחוש, לאט לשפוך סיידר אגס ומבשלים, מגרד את כל חתיכות השחמה עם מרית שטוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מוסיפים את תערובת הסיידר לרוטב ומערבבים לשלב. מבשלים עד מעובה מעט, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, ואז מסננים דרך מסננת רשת עדינה. תחרוט את ההודו ותגיש עם הרוטב.שיוך משקאות: D 'Arenberg D' Arry ' S Original Shiraz Grenache, South Australia. שיראז-גרנאש אוסטרלי זה שם בראש ובראשונה פירות יער כהים; יש לו את gutsiness ואת העשן עבור הבייקון, בעוד Grenache ורוד יהיה משחק נחמד עבור טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
שיראזשיראז
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף