הודו עטוף בבייקון עם רוטב סיידר אגס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 134 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1222 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. האוכל הביא לך אותו. אם יש לך סיידר אגס כגון אייס פרי סיידר, טורקיה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: הודו עטוף בבייקון עם רוטב סיידר, חזה הודו עטוף בבייקון עם סיידר רוטב, ו צלוי סקווש, בייקון עטוף Roulade טורקיה עם רוטב סיידר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את טורקיה מהמקרר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר את הקרביים והצוואר; שמור את הצוואר. יש לשטוף את חלל טורקיה ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר. לקצץ את רוב השומן העודף ואת העור מן הצוואר והחלל, ולעשות חריצים 3 אינץ ' דרך העור שבו הרגליים לפגוש את השד.לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם 2 כפות של שמן צמחי, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. מתבלים את החלל עם מלח ופלפל, ומניחים 1 חצי בצל, 1 חתיכת סלרי, ו 2 שיני שום בפנים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מניחים את טורקיה במחבת צלייה גדולה. מסדרים את הצוואר ואת הבצל שנותר, חתיכות סלרי, שיני שום במחבת, ומניחים בתנור. צולים במשך 30 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 350 ° F. כל 45 דקות, להשרות את הציפור עם טפטוף מחבת.כ 45 דקות לפני טורקיה הוא סיים או כאשר הטמפרטורה הפנימית של הירך הפנימית מגיע 63°, לחתוך את האגסים לשניים ולהסיר את הליבות וגבעולים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מברשת כל מחצית עם הנותרים 1 כף שמן צמחי העונה היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר את טורקיה מהתנור וחופף רצועות בייקון על פני השד וסביב הרגליים. אם תרצה, לאבטח את רצועות בייקון על 1 אינץ ' מן הקצוות עם קיסמים. מסדרים את חצאי האגס במחבת הצלייה ומחזירים את טורקיה לתנור.צלוי עד הטמפרטורה הפנימית של הירך הפנימית מגיע 68°.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את תרנגול ההודו מהתנור ותן לו לנוח חשוף בזמן שאתה מכין את הרוטב, או לפחות 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מקום 4 חצאי אגס שמורים 1 חצי בצל שמורות במעבד מזון פירה עד חלקה, על 2 דקות. שמור.הפוך roux על ידי התכת החמאה בסיר גדול על חום בינוני. כאשר הוא קצף, להוסיף את הקמח להקציף ברציפות עד משולב היטב. מבשלים עד שהקמח מאבד את טעמו הגולמי ומתחיל לפלוט ניחוח קלוי, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
להקציף במרק עוף עד חלקה, להוסיף את עשבי תיבול פירה אגס שמורות, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים כמה שיותר שומן ככל שאתה יכול מן המחבת צלייה מבלי להסיר את כל מיצי פאן ולהגדיר את המחבת על שני מבערים מעל חום בינוני. כאשר מיצי המחבת מתחילים לרחוש, לאט לשפוך סיידר אגס ומבשלים, מגרד את כל חתיכות השחמה עם מרית שטוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מוסיפים את תערובת הסיידר לרוטב ומערבבים לשלב. מבשלים עד מעובה מעט, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, ואז מסננים דרך מסננת רשת עדינה. תחרוט את ההודו ותגיש עם הרוטב.שיוך משקאות: D 'Arenberg D' Arry ' S Original Shiraz Grenache, South Australia. שיראז-גרנאש אוסטרלי זה שם בראש ובראשונה פירות יער כהים; יש לו את gutsiness ואת העשן עבור הבייקון, בעוד Grenache ורוד יהיה משחק נחמד עבור טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
שיראז
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק