טאקו סטייק אגף המתכון עם סלסן מנגו מוכן תוך כ 30 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא סטייק בקר, תערובת לתיבול אל טאקו ישנה, מיץ ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו טאקו סטייק צ'יפוטלה עם סלסה אננס, פלאנק סטייק טאקו סירות עם סלסה מנגו, ו סטייק צלוי טאקו רך עם סלסה אבוקדו ליים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 204°. גיליון עוגיות קו עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים תערובת תיבול טאקו מעל סטייק האגף, לחיצה על המעיל. סטייק חום בשמן משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
סטייק צלע
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מניחים סטייק על סדין עוגיות. צלוי עד מדחום בשר מוכנס במרכז סטייק קורא 57°.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
הסר מהתנור, ולתת לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב מרכיבים סלסה. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
חותכים סטייק לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
8
מניחים 2 או 3 פרוסות סטייק על כל טורטייה. למעלה עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.