קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

הודו עם זיגוג חמוציות-כתום

הודו עם זיגוג חמוציות-כתום
הודו עם זיגוג חמוציות וכתום נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 129 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 1008 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, טורקיה, מיץ תפוזים להתרכזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, ו הודו עם זיגוג חמוציות עם מלית חמוציות ולחם תירס.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מדחום לקריאה מיידית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
יש לשטוף את חתיכות טורקיה לטפוח יבש מאוד עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מברישים את תרנגול ההודו בשמן ומפזרים מלח ופלפל. מסדרים את ההודו, את צד העור, על תבנית אפייה עם הקצה העבה של השדיים והירכיים בפינות, את מקלות התיפוף במרכז. צלי במשך 1 שעה ו -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
הסר את טורקיה מהתנור ומברשת עם זיגוג כתום חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
יוצקים את המרק על תבנית האפייה כדי למנוע טפטוף לשרוף ולצלות את טורקיה, מכסה באופן רופף עם נייר אם בראונינג מהר מדי, עד מדחום מיידי רושם 165 מעלות F עד 170 מעלות f בחלק העבה ביותר של הירך (אל תתנו המדחום לגעת בעצם), 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
תעביר את ההודו למגש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
מברשת בנדיבות עם זיגוג יותר ולתת לנוח 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
בינתיים, לגרד את כל מיצי מחבת חתיכות השחמה מתוך גיליון האפייה לתוך כוס מדידה גדולה. כפית ולזרוק את השומן שעולה אל פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מחממים את מיצי המחבת בסיר בינוני כבד על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
להקציף 2 עד 3 כפות של זיגוג לתוך מיצי פאן (או יותר אם תרצה) כדי להפוך את הרוטב ולהביא לרתיחה עבור הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
פורסים את ההודו ומסדרים על המגש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
14
מקשטים עם עשבי תיבול, תפוזים טריזים וחמוציות, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
15
בסיר קטן, להביא את מיץ חמוציות, מיץ תפוזים, ריבה ורוזמרין לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים עד זיגוג מתעבה מספיק כדי מעיל כף, לטאטא לעתים קרובות, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
הסר מהחום.
17
להקציף את החמאה, ולאחר מכן העונה זיגוג עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות