הודו עם זיגוג חמוציות-כתום
הודו עם זיגוג חמוציות וכתום נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 129 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 1008 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, טורקיה, מיץ תפוזים להתרכזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, ו הודו עם זיגוג חמוציות עם מלית חמוציות ולחם תירס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מדחום לקריאה מיידית
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
יש לשטוף את חתיכות טורקיה לטפוח יבש מאוד עם מגבות נייר.
מברישים את תרנגול ההודו בשמן ומפזרים מלח ופלפל. מסדרים את ההודו, את צד העור, על תבנית אפייה עם הקצה העבה של השדיים והירכיים בפינות, את מקלות התיפוף במרכז. צלי במשך 1 שעה ו -10 דקות.
הסר את טורקיה מהתנור ומברשת עם זיגוג כתום חמוציות.
יוצקים את המרק על תבנית האפייה כדי למנוע טפטוף לשרוף ולצלות את טורקיה, מכסה באופן רופף עם נייר אם בראונינג מהר מדי, עד מדחום מיידי רושם 165 מעלות F עד 170 מעלות f בחלק העבה ביותר של הירך (אל תתנו המדחום לגעת בעצם), 20 דקות.
מברשת בנדיבות עם זיגוג יותר ולתת לנוח 25 עד 30 דקות.
בינתיים, לגרד את כל מיצי מחבת חתיכות השחמה מתוך גיליון האפייה לתוך כוס מדידה גדולה. כפית ולזרוק את השומן שעולה אל פני השטח.
מחממים את מיצי המחבת בסיר בינוני כבד על חום בינוני-גבוה.
להקציף 2 עד 3 כפות של זיגוג לתוך מיצי פאן (או יותר אם תרצה) כדי להפוך את הרוטב ולהביא לרתיחה עבור הטעמים להתמזג.
פורסים את ההודו ומסדרים על המגש.
מקשטים עם עשבי תיבול, תפוזים טריזים וחמוציות, ומגישים עם רוטב.
בסיר קטן, להביא את מיץ חמוציות, מיץ תפוזים, ריבה ורוזמרין לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים עד זיגוג מתעבה מספיק כדי מעיל כף, לטאטא לעתים קרובות, 15 דקות.
להקציף את החמאה, ולאחר מכן העונה זיגוג עם מלח ופלפל.