הודו עם זיגוג חמוציות וכתום נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 129 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 1008 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, טורקיה, מיץ תפוזים להתרכזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, הודו עם זיגוג חמוציות-כתום, ו הודו עם זיגוג חמוציות עם מלית חמוציות ולחם תירס.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מדחום לקריאה מיידית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
3
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
יש לשטוף את חתיכות טורקיה לטפוח יבש מאוד עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מברישים את תרנגול ההודו בשמן ומפזרים מלח ופלפל. מסדרים את ההודו, את צד העור, על תבנית אפייה עם הקצה העבה של השדיים והירכיים בפינות, את מקלות התיפוף במרכז. צלי במשך 1 שעה ו -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
הסר את טורקיה מהתנור ומברשת עם זיגוג כתום חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 מקלות בייגלה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
יוצקים את המרק על תבנית האפייה כדי למנוע טפטוף לשרוף ולצלות את טורקיה, מכסה באופן רופף עם נייר אם בראונינג מהר מדי, עד מדחום מיידי רושם 165 מעלות F עד 170 מעלות f בחלק העבה ביותר של הירך (אל תתנו המדחום לגעת בעצם), 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
תעביר את ההודו למגש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
מברשת בנדיבות עם זיגוג יותר ולתת לנוח 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
10
בינתיים, לגרד את כל מיצי מחבת חתיכות השחמה מתוך גיליון האפייה לתוך כוס מדידה גדולה. כפית ולזרוק את השומן שעולה אל פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מחממים את מיצי המחבת בסיר בינוני כבד על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
להקציף 2 עד 3 כפות של זיגוג לתוך מיצי פאן (או יותר אם תרצה) כדי להפוך את הרוטב ולהביא לרתיחה עבור הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
פורסים את ההודו ומסדרים על המגש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
14
מקשטים עם עשבי תיבול, תפוזים טריזים וחמוציות, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 מקלות בייגלה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
15
בסיר קטן, להביא את מיץ חמוציות, מיץ תפוזים, ריבה ורוזמרין לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים עד זיגוג מתעבה מספיק כדי מעיל כף, לטאטא לעתים קרובות, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
16
הסר מהחום.
17
להקציף את החמאה, ולאחר מכן העונה זיגוג עם מלח ופלפל.