הודו עם פרוסות תפוח
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טורקיה עם פרוסות תפוח יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוח טארט, גרגרי בוליון עוף, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו צלוי פרוסות הודו, פרוסות הודו מצופות בפירורי לחם, ו פרוסות הודו אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל תרנגול הודו בחמאה מעל חום בינוני במשך 4-5 דקות בכל צד או עד המיצים לרוץ ברור.
הסר מהמחבת; לכסות ולשמור חם.
באותו מחבת, לשלב את הסירופ, חומץ, חרדל ו bouillon.
מוסיפים את התפוח; מבשלים ומערבבים על חום בינוני במשך 2-3 דקות או עד אפל מכרז.