הודו צלוי בחום גבוה
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם פלפל, מלח, הודו וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית נסו מקציפים את צלי חזיר החום, קציץ בשר הודו חום מתוק, ו כריכי הודו בערימה גבוהה (מתכונים דומים).
הוראות
להזיז מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר; תנור חום ל 232°. לקפל כנפיים על פני גב של טורקיה כך טיפים נוגעים. לשפשף את שני חללים קלות עם מלח ופלפל. הכנס את הרגליים תחת רצועת העור בזנב, או לקשור יחד עם חוט כבד, ואז לקשור לזנב.
על המדף במחבת צלייה רדודה, למקם את החזה טורקיה בצד למעלה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. (אין להוסיף מים או לכסות טורקיה.) אם אפשר, מניחים את טורקיה בתנור עם רגליים לחלק האחורי של התנור, כך שהם נמצאים בחלק החם ביותר של התנור.
הצלי חשף 2 שעות 45 דקות עד 3 שעות 15 דקות, צופה בזהירות. לאחר צלייה על 1 שעה 30 דקות, לובש כפפות תנור המכסה את הידיים ואת פרקי הידיים, מקום אוהל רדיד רופף על טורקיה כאשר הוא מתחיל להפוך זהב.
טורקיה נעשית כאשר מדחום קורא 74° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. אם מדחום בשר אינו משמש, להתחיל לבדוק עבור doneness לאחר כ 2 שעות 15 דקות. כאשר טורקיה נעשית, מניחים על מגש חם לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
בואו לעמוד על 15 דקות לגילוף הקל ביותר.