קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות25
ציון בריאות24
מגזין

הודו צלוי בחום גבוה

הודו צלוי בחום גבוה
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם פלפל, מלח, הודו וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית נסו מקציפים את צלי חזיר החום, קציץ בשר הודו חום מתוק, ו כריכי הודו בערימה גבוהה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להזיז מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר; תנור חום ל 232°. לקפל כנפיים על פני גב של טורקיה כך טיפים נוגעים. לשפשף את שני חללים קלות עם מלח ופלפל. הכנס את הרגליים תחת רצועת העור בזנב, או לקשור יחד עם חוט כבד, ואז לקשור לזנב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
על המדף במחבת צלייה רדודה, למקם את החזה טורקיה בצד למעלה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. (אין להוסיף מים או לכסות טורקיה.) אם אפשר, מניחים את טורקיה בתנור עם רגליים לחלק האחורי של התנור, כך שהם נמצאים בחלק החם ביותר של התנור.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הצלי חשף 2 שעות 45 דקות עד 3 שעות 15 דקות, צופה בזהירות. לאחר צלייה על 1 שעה 30 דקות, לובש כפפות תנור המכסה את הידיים ואת פרקי הידיים, מקום אוהל רדיד רופף על טורקיה כאשר הוא מתחיל להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
טורקיה נעשית כאשר מדחום קורא 74° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. אם מדחום בשר אינו משמש, להתחיל לבדוק עבור doneness לאחר כ 2 שעות 15 דקות. כאשר טורקיה נעשית, מניחים על מגש חם לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
בואו לעמוד על 15 דקות לגילוף הקל ביותר.