הודו צלוי בעשב עם רוטב מייפל
תרנגול הודו צלוי עם רוטב מייפל יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 909 קלוריות, 128 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. גשו לסופר וקנו בצל, שום, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי ברוטב, תרנגול הודו צלוי ברוטב, ו חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן.
הוראות
יש לשטוף את ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש. חתוך את עור הצוואר. ממלאים את תרנגול ההודו בשום, בצל ומרווה, טימין ופטרוזיליה. מתבלים בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל.
מעבירים את ההודו למחבת צלייה גדולה ומשומנת קלות וצולים אותה במשך כ-3 שעות, או עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס למרשם ירך 17
מכסים את טורקיה בנייר כסף אם העור מתחיל להיראות חום מאוד.
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 30 דקות.
בינתיים, יוצקים את מיצי המחבת לתוך קערה חסינת חום לרפרף את השומן. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה עד רוחש.
הוסף 1 כוס של מלאי טורקיה עשיר ולהביא לרתיחה, גירוד כל חתיכות השחמה תקוע בתחתית בצד של המחבת; להוסיף את מיצי המחבת בקערה.
בסיר בינוני, להמס את החמאה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה.
מוסיפים את מיצי המחבת ואת הנותרים 2 כוסות של מלאי טורקיה לסיר ומבשלים, לטאטא, עד הרוטב הוא מעובה ואין טעם floury נשאר, על 5 דקות. מערבבים בסירופ מייפל ומתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב לסירת רוטב. תחרוט את ההודו ותגיש עם הרוטב.