הודו צלוי חי חג ההודיה
הודו צלוי חי חג ההודיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 2112 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 81 גרם של שומן למנה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, תפוח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 74 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה, שאריות קלות של מרק הודו-FitStar-אנשים מעוררי השראה לחיות חיים בריאים יותר, ו חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets.
הוראות
יומיים עד שלושה לפני הצלייה, להפשיר את טורקיה במקרר או בצידנית ב 38 מעלות F, צמרות.
מערבבים את מרק הירקות, מלח, סוכר, פלפל, allspice וג ' ינג ' ר בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס.
הסר מהחום. לקרר את המלח לטמפרטורת החדר, ואז לקרר.
ערב לפני הצלייה, לשלב את המלח, מים קרים וקרח בצידנית.
מניחים את טורקיה מופשר (אומץ, צוואר ומה לא הוסרו) השד בצד למטה במי מלח. אטמו את הצידנית והשתמשו בה כעיתונית. זמן מלח יעד: 12 שעות; להעיף את הציפור פעם בערך באמצע.
מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
הסר את הציפור מן המלח ולשטוף מבפנים ומבחוץ. זרוק את המלח.
מניחים את הציפור על מדף צלייה ומניחים את המדף בתוך מחבת צלייה. ללטף את הציפור יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. אפשר לציפור לשבת בטמפרטורת החדר לפחות שעה.
מערבבים את התפוח, בצל, קינמון ומים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות.
מסננים ומוסיפים לחלל טורקיה, יחד עם רוזמרין ומרווה. מסבך, אם אתה רוצה. בעדינות מעיל את הציפור עם שמן קנולה. הכנס את הכנפיים. צולים את הציפור על המדף הנמוך ביותר של התנור במשך 30 דקות.
הכנס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של השד ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
צלוי עד שהמדחום רושם 155 מעלות F, על 2 1/2 שעות.
הסר את הציפור מהתנור, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני גילוף.