קושימומחה
מוכן ב74 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות66
מגזין

הודו צלוי חי חג ההודיה

הודו צלוי חי חג ההודיה
הודו צלוי חי חג ההודיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 2112 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 81 גרם של שומן למנה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, תפוח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 74 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה, שאריות קלות של מרק הודו-FitStar-אנשים מעוררי השראה לחיות חיים בריאים יותר, ו חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets.

הוראות

1
יומיים עד שלושה לפני הצלייה, להפשיר את טורקיה במקרר או בצידנית ב 38 מעלות F, צמרות.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותרקריר יותר
טורקיה כולהטורקיה כולה
2
מערבבים את מרק הירקות, מלח, סוכר, פלפל, allspice וג ' ינג ' ר בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקותמרק ירקות
פלפלפלפל
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר מהחום. לקרר את המלח לטמפרטורת החדר, ואז לקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
4
ערב לפני הצלייה, לשלב את המלח, מים קרים וקרח בצידנית.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
מיםמים
קרחקרח
5
מניחים את טורקיה מופשר (אומץ, צוואר ומה לא הוסרו) השד בצד למטה במי מלח. אטמו את הצידנית והשתמשו בה כעיתונית. זמן מלח יעד: 12 שעות; להעיף את הציפור פעם בערך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
טורקיה כולהטורקיה כולה
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את הציפור מן המלח ולשטוף מבפנים ומבחוץ. זרוק את המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
3
מניחים את הציפור על מדף צלייה ומניחים את המדף בתוך מחבת צלייה. ללטף את הציפור יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. אפשר לציפור לשבת בטמפרטורת החדר לפחות שעה.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מערבבים את התפוח, בצל, קינמון ומים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
5
מסננים ומוסיפים לחלל טורקיה, יחד עם רוזמרין ומרווה. מסבך, אם אתה רוצה. בעדינות מעיל את הציפור עם שמן קנולה. הכנס את הכנפיים. צולים את הציפור על המדף הנמוך ביותר של התנור במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
רוזמריןרוזמרין
טורקיה כולהטורקיה כולה
כנפי עוףכנפי עוף
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הכנס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של השד ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
צלוי עד שהמדחום רושם 155 מעלות F, על 2 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
8
הסר את הציפור מהתנור, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור