הודו צלוי מושלם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לך בצל, טימין, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו הודו צלוי מושלם, הודו צלוי מושלם, ו הודו צלוי מושלם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
תוציא את הקרביים מהתרנגול ותשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ.
הסר כל עודף שומן ושאריות pinfeathers וללטף את החוץ יבש.
מניחים את טורקיה במחבת צלייה גדולה. מלח ופלפל בנדיבות החלק הפנימי של חלל טורקיה. למלא את החלל עם קורנית, לימון, בצל, לרבעים, ואת השום.
מברישים את החלק החיצוני של טורקיה עם החמאה ומפזרים מלח ופלפל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט לתחוב את קצות הכנפיים מתחת לגוף של טורקיה.
צולים את ההודו במשך 2 1/2 שעות, מתבלים מעת לעת עם מיצי פאן, עד המיצים לרוץ ברור כאשר אתה חותך בין הרגל לבין הירך.
הסר את טורקיה ללוח חיתוך לכסות בנייר כסף; תן לו לנוח 20 דקות. פורסים את ההודו ומגישים חם.