קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

הודו צלוי עם חמאת כמהין שחורה ורוטב יין לבן

הודו צלוי עם חמאת כמהין שחורה ורוטב יין לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי עם חמאת כמהין שחור ורוטב יין לבן. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 105 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 900 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם חמאת כמהין שחורה, מים, טורקיה 1 שעה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו לימון-הודו צלוי שום & לבן-רוטב יין, הודו צלוי עם רוטב כמהין, ו הודו צלוי עם חמאת כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. עבודה מקצה חלל גדול, בעדינות להפעיל את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. לדחוף שני שלישים של חמאת כמהין (4 אונקיות) מתחת לעור, כולל ירכיים ומקלות תיפוף, ועור עיסוי מבחוץ כדי להפיץ חמאה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מערבבים 2 1/2 כפיות מלח ו 1 1/2 כפיות פלפל בקערה קטנה ומפזרים אותו באופן שווה בחללים טורקיה בכל רחבי העור. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז טאק קצות כנפיים תחת השד ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
שים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה ויוצקים 2 כוסות מים. צלי, מחבת סיבוב 180 מעלות לאחר 1 שעה של קלייה והוספת מים כוס הנותרים, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של כל ירך (מבחן שניהם; קרוב אך לא נוגע העצם) רושמים 77°, 1 3/4 עד 2 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר את טורקיה מגש ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 175 עד 82°). תשליך את החוט.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מסננים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה 2 ליטר דל שומן (או להשתמש מפריד שומן), שומר שומן. מחבת צלייה בפישוק מעל 2 מבערים ומבשלים שאלוט בשומן שמורות 1/4 כוס מעל חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד שהתערובת מצטמצמת לכ -1 כוס, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים מספיק הודו למיצי פאן שמורים כדי להביא סך הכל 4 כוסות, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת יין ומביאים לרתיחה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך 2-3 ליטרים סיר כבד, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מערבבים קמח עם הנותרים 2 אונקיות חמאת כמהין כדי להפוך את הדבק, ולאחר מכן להוסיף רוטב רותח, לטאטא עד מעובה. מבשלים, מקציפים מדי פעם, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מגישים הודו עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1
* חמאה ניתן לשים תחת העור 1 יום קדימה; chill טורקיה, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.* קמח להדביק (עם חמאת כמהין) ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®