הודו צלוי עם חמאת כמהין שחורה ורוטב יין לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי עם חמאת כמהין שחור ורוטב יין לבן. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 105 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 900 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם חמאת כמהין שחורה, מים, טורקיה 1 שעה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו לימון-הודו צלוי שום & לבן-רוטב יין, הודו צלוי עם רוטב כמהין, ו הודו צלוי עם חמאת כמהין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש התחתון.
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. עבודה מקצה חלל גדול, בעדינות להפעיל את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. לדחוף שני שלישים של חמאת כמהין (4 אונקיות) מתחת לעור, כולל ירכיים ומקלות תיפוף, ועור עיסוי מבחוץ כדי להפיץ חמאה באופן שווה.
מערבבים 2 1/2 כפיות מלח ו 1 1/2 כפיות פלפל בקערה קטנה ומפזרים אותו באופן שווה בחללים טורקיה בכל רחבי העור. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז טאק קצות כנפיים תחת השד ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מחרוזת.
שים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה ויוצקים 2 כוסות מים. צלי, מחבת סיבוב 180 מעלות לאחר 1 שעה של קלייה והוספת מים כוס הנותרים, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של כל ירך (מבחן שניהם; קרוב אך לא נוגע העצם) רושמים 77°, 1 3/4 עד 2 שעות בסך הכל.
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך פאן.
להעביר את טורקיה מגש ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 175 עד 82°). תשליך את החוט.
מסננים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה 2 ליטר דל שומן (או להשתמש מפריד שומן), שומר שומן. מחבת צלייה בפישוק מעל 2 מבערים ומבשלים שאלוט בשומן שמורות 1/4 כוס מעל חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד שהתערובת מצטמצמת לכ -1 כוס, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים מספיק הודו למיצי פאן שמורים כדי להביא סך הכל 4 כוסות, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת יין ומביאים לרתיחה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך 2-3 ליטרים סיר כבד, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים, ולהביא לרתיחה.
מערבבים קמח עם הנותרים 2 אונקיות חמאת כמהין כדי להפוך את הדבק, ולאחר מכן להוסיף רוטב רותח, לטאטא עד מעובה. מבשלים, מקציפים מדי פעם, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
* חמאה ניתן לשים תחת העור 1 יום קדימה; chill טורקיה, מכוסה בניילון נצמד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.* קמח להדביק (עם חמאת כמהין) ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר.