תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי עם רוטב סיידר רוזמרין. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 546 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, קותלי חזיר במרכז, גבעולי רוזמרין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-54 דקות. מתכונים דומים: הודו צלוי עם רוטב מחבת תפוחים, רוסטגריטג'הודו עם בייקון-עשב וסיידר רוטב, ו חזה הודו צלוי עם רוטב רוזמרין.
הוראות
1
הסר את הקרביים והצוואר, ולשטוף את טורקיה עם מים קרים; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מפזרים חלל עם 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים הודו, חזה למעלה, במחבת צלייה. קלילות דברים חלל הגוף טורקיה עם בצל קצוץ גס, סלרי, תפוח, 3 גבעולים רוזמרין. לשפשף הודו עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
לשחרר את העור מן השד טורקיה ללא ניתוק לחלוטין העור; בזהירות להחליק פרוסות בייקון מתחת לעור. החלף את העור, באמצעות מרים עץ להדק את העור מעל בשר השד. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת כבדה, או טאק תחת דש של העור. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולתחוב תחת ציפור.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשר
5
יוצקים סיידר תפוחים 3/4 כוס מעל טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
אופים הודו, חשוף, ב 450 במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 350; אופים 2 שעות ו 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק בשרני של הירך רושמים 180, צוף לעתים קרובות עם מיצי פאן. מגן טורקיה עם רדיד אלומיניום כבד במהלך הבישול, במידת הצורך, כדי למנוע overbrowning.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להעביר את טורקיה מגש; לכסות באופן רופף עם נייר כסף. לגרד מחבת צלייה כדי להסיר חתיכות השחמה; לשפוך טפטוף מחבת לתוך מפריד רוטב. להשליך שומן, הזמנת 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
חום שמורות 2 כפות שומן בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מוסיפים בצל קצוץ דק, שום, ו 2 כפיות רוזמרין; לטגן 2 דקות או עד מכרז. להפחית את החום בינוני; להוסיף קמח, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
לטאטא ב טיפות מחבת ונותר סיידר 1/2 כוס. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהרוטב מתעבה. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מגישים רוטב עם הודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
מקשטים, אם תרצה.
13
הערה: כדי להקל על הסרת טורקיה חם מחבת קלייה, ללבוש כפפות גומי עמידות בחום נקי. הם מגנים על החום ומאפשרים לך לאחוז היטב בציפור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק