החברה שרימפס ופסטה פטריות
אם יש לכם תערובת גבינה, מיץ לימון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חברת בית הפסטה פטוצ'יני אלפרדו-רוטב שמנת עשיר שפך על פסטן הוא תענוג אמיתי, שרימפס שמנת ופסטה פטריות, ו שרימפס שמנת ופסטה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות, הבצלים והשום. מבשלים עד הפטריות רכות, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים את הקרם, יין, מיץ לימון, תיבול איטלקי, פלפל קאיין, מלח ופלפל ומבשלים עד מעובה מעט, על 8 דקות.
מערבבים את השרימפס, ערבוב לעתים קרובות, עד השרימפס הם ורודים ומוצקים, על 3 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים 1 דקה.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת שרימפס ופסטה מבושל חם, זורק בעדינות למעיל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.