הטאקו של ג'וני השום עשוי להיות בדיוק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1953 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 151 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך מלח ים, חלפיניו, אבקת ווסאבי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו טאקו גלגל העין מפחיד (ג'וני #5 טאקו), שום המפורסם של ג'וני שום פירה רוזמרין, ו טירמיסו קלאסי של ג'וני השום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר טיגון עמוק או סיר עם תחתית כבדה, מחממים את שמן הקנולה ל 360 מעלות F. מקפלים את עורות מדבקת הסיר כדי ליצור צורת טאקו ומטגנים בשמן הקנולה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
בקערה קטנה, לזרוק בעדינות את הטונה, סלסה מנגו Jicama ורוטב סויה מתוק. למלא כל קונכיית טאקו עם 1/4 של התערובת, ולסיים עם טפטוף 1/2 אונקיה של קרם ווסאבי.
מרכיבים שתצטרך
Kecap Manis
Jicama
ווסאבי
קרם
מנגו
סלסה
טונה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
כדי לשרת, לארגן את הטאקו מעל מיטה של יורה אפונה ולהתלבש עם רוטב צלופח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורה
רוטב
צלופח
5
בקערה קטנה, בעדינות לערבב את כל החומרים יחד. אפשר את הטעמים להתחתן במשך 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה עד בשילוב טוב.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
תן לתערובת לשבת במקרר במשך 15 דקות או עד מוכן לשרת.
8
שלב את כל המרכיבים במערבל מצויד מצורף משוט. שוט על גבוה עד התערובת יוצרת פסגות קשות, על 5 דקות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.