קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

הטוב ביותר בשר בקר וברוקולי

הטוב ביותר בשר בקר וברוקולי
הטוב ביותר בשר בקר וברוקולי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב סויה, סטייק עגול, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ברוקולי בקר, עוגת בקר ברוקולי, ו ברוקולי בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה. מערבבים את הסטייק ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד בשר משחימים כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים בצלים ומוסיפים עד רך. מערבבים בברוקולי, קרם מרוכז של מרק ברוקולי, מים ורוטב סויה. להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם של מרק ברוקוליקרם של מרק ברוקולי
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
להפחית חום לכסות. לבשל כדי doneness הרצוי.