היינץ הקנדי הגדול (עוגת קטשופ
היינץ הקנדי הגדול (עוגת קטשופ היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 790 אוהדים. אם יש לכם ג'ינג'ר טחון, אגוז מוסקט טחון, קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 32%, המנה הזו די גרועה. נסו קטשופ היינץ-גרסת חקיין, טארט החמאה הקנדי הגדול, ו סיר חרס-בקר נהדר, שעועית נהדרת, טבילה נהדרת! חוות לונגמדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס). משמנים שתי מחבתות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ ' (23 סנטימטרים) ומרפדים את התחתית בנייר אפייה. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, הקינמון, הסודה לשתיה, אגוז המוסקט והג ' ינג ' ר לקערה. מערבבים את הקטשופ, המים והצביעה בקערה נפרדת. הניחו בצד.
מקציפים את החמאה ומערבבים פנימה את הסוכר בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את הביצים.
מוסיפים את תערובת הקמח ותערובת הקטשופ. מקציפים נמוך, מגרדים את הקערה לפי הצורך, עד לאיחוד. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה והיכו במשך 1 דקה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות המוכנות.
אופים במשך 30 דקות או עד שהמרכז קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות. מצננים את העוגות למשך 15 דקות לפני שפונים למתלה להתקרר לחלוטין.
ציפוי: מקציפים את גבינת השמנת, החמאה והווניל במהירות בינונית למשך 2 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים בהדרגה את הסוכר על נמוך, מגרדים את הקערה לפי הצורך. מקציפים גבוה עד שהם תפוחים. פרוסט בין שכבות העוגה ומעל הצדדים ואת החלק העליון של העוגה. עושה 12 מנות.