הכופתאות הגרמניות של אנה
הכופתאות הגרמניות של אנה יכולות להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 63 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך מים, קמח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו כופתאות גרמניות, כופתאות תפוחי אדמה גרמניות, ו כופתאות תפוחי אדמה גרמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החלב והמלח בסיר, ולהגדיר על חום בינוני. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 כפות קמח ומים. כאשר החלב מתחיל לבעבע, מערבבים בתערובת הקמח, ומבשלים ערבוב כל הזמן עד מעובה, 2 או 3 דקות.
בואו להתקרר עד סט. אתה יכול לשים את התערובת במקרר כדי להאיץ את התהליך.
מקפלים את הביצים לתוך הבצק הצונן.
מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים היטב (הבצק יהיה גבשושי). טיפה לתוך מרקים רותחים על ידי כפית. מבשלים מכוסה במשך 10 דקות, להסיר את המכסה, ומבשלים 10 דקות יותר.