הכופתאות של פאט
הכופתאות של פאט הן ... טבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. . זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 45 דקות. אם יש לכם קמח, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו כופתאות, כופתאות תפוחים, ו כופתאות ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קיצור לתערובת קמח / מלח באמצעות בלנדר מאפה, מזלג או שני סכינים. מערבבים במים כדי ליצור בצק רך.
על משטח מקומח, מגלגלים בצק דק מאוד עם מערוך.
חותכים לרצועות רחבות 1 אינץ ' (אני משתמש חותך פיצה, אבל סכין חדה עובדת גם). לקרוע 1 אינץ חתיכות ארוכות של בצק מן רצועות אלה לרדת לתוך מרק רותח.
מבשלים 10 דקות עם מכסה הסיר, ואז 10 דקות יותר עם המכסה על.
מגישים עם מרק בשר עוף, אם משתמשים.