הכנפיים המטוגנות של פאט
הכנפיים המטוגנות של פאט יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 841 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 41 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמנת, פלפל אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו הכנפיים המטוגנות המתובל של Neelys, כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J), ו כנפיים חמות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה להקציף יחד מלח תיבול, פתיתי פלפל אדומים, פלפל שחור, פלפל קאיין, תיבול עוף, ופלפל לימון. שמור 2 כפות בקערה נפרדת.
שוטפים כנפי עוף במים קרים ומניחים לתבנית אפייה רדודה.
מפזרים את הכנפיים באופן שווה עם תיבול, ולתת להם להשרות, מכוסה ומקורר, במשך 1 שעה.
להקציף ביצים, רוטב חם, פתיתי פלפל אדומים, פלפל שחור, ופלפל קאיין לתוך קערה בגודל בינוני ערבוב. שמור.
שים את הקמח לתוך צלחת רדודה או צלחת עוגה.
בטיגון עמוק גדול או שמן חום הולנדי גדול ל 350 מעלות F על מדחום עמוק שומן.
לדלות כנפי עוף לתוך תערובת הביצה אז לתוך הקמח.
מניחים כנפיים 3 בכל פעם לתוך השמן החם ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם, עד מבושל דרך חום זהוב.
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר. ודא שמן חוזר לטמפרטורה לפני הוספת אצווה הבאה.
מפזרים את הכנפיים עם תיבול שמורות עבור כנפיים חמות נוספות.
מגישים עם רוטב טבילה חריף.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.