קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות32
ציון בריאות5
מגזין

הכריכים החמים של הדוד בו

הכריכים החמים של הדוד בו
הכריכים החמים של הדוד בו הוא מנה עיקרית שמגישה 32. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם רוטב צ'ילי בבקבוק, רוטב ברביקיו, לחמניות המבורגר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. חם תת כריכים, כריכים חומים חמים, ו כריכים חומים חמים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת במגבת נייר. אפשר בייקון להתקרר, וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מבשלים ומערבבים את הבצל בשומן הבייקון שנותר במחבת עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הבייקון, החזיר הסדוק, רוטב הברביקיו ורוטב הצ ' ילי עד שהתערובת מתאחדת היטב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים את תערובת החזיר לקערה גדולה, ומערבבים פנימה את התענוג החמוץ והמלפפון החמוץ הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון חמוץ להתענגמלפפון חמוץ להתענג
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים כ 1/4 כוס תערובת חזיר על לחמניה, ומעליהם פרוסת גבינת צ ' דר. סוגרים את הכריכים, עוטפים כל אחד בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש עד שהוא חם והגבינה נמסה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
מגישים חם.