קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

הל מסתחרר

הל מסתחרר
גשו לסופר וקנו הל טחון, גלגלית זהב, סוכר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Whirls בננה וקינמון, Whirls שוקולד בוטנים, ו מיני קינמון וסחרחורת תפוחים.

הוראות

1
להטות את הקמח ואת כפית מלח למעבד מזון מצויד להב בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד לתערובת דומה פירורי לחם בסדר. מערבבים את השמרים, ואז את הסוכר והל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מחממים את החלב עד שהוא חם ביד, ואז מוסיפים לתערובת היבשה כדי ליצור בצק רך. לעבד את הבצק במשך 2 דקות, ואז לעזוב את המכונה לעלות במשך כ 1 שעה עד שהוא קופץ בחזרה כאשר לחוץ עם אצבע. לעבד את הבצק בקצרה במכונה, ואז להטות החוצה על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
קו 2 דפי אפייה עם נייר אפייה. למילוי, מערבבים את המרציפן עם הל וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
מרציפןמרציפן
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מרדדים בצק sthe למלבן 50 x 20cm.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מורחים את המילוי על הבצק עד 1 ס " מ מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מגלגלים את הבצק מקצה אחד ארוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
חותכים ל 20 פרוסות, על 3 ס " מ עבה, ולאחר מכן להעביר את דפי האפייה, לחתוך את הצדדים. מכסים במגבת תה ולהשאיר לעלות במשך 30-40 דקות עד קם לתחייה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
מברשת את הסחרורים עם ביצה מוכה ומפזרים סוכר שבור.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
11
אופים במשך 12-15 דקות עד עלה וזהב. מומלץ לאכול טרי אפוי, או להקפיא ביום האפייה עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד