גשו לסופר וקנו הל טחון, גלגלית זהב, סוכר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Whirls בננה וקינמון, Whirls שוקולד בוטנים, ו מיני קינמון וסחרחורת תפוחים.
הוראות
1
להטות את הקמח ואת כפית מלח למעבד מזון מצויד להב בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד לתערובת דומה פירורי לחם בסדר. מערבבים את השמרים, ואז את הסוכר והל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
מיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מחממים את החלב עד שהוא חם ביד, ואז מוסיפים לתערובת היבשה כדי ליצור בצק רך. לעבד את הבצק במשך 2 דקות, ואז לעזוב את המכונה לעלות במשך כ 1 שעה עד שהוא קופץ בחזרה כאשר לחוץ עם אצבע. לעבד את הבצק בקצרה במכונה, ואז להטות החוצה על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
5
קו 2 דפי אפייה עם נייר אפייה. למילוי, מערבבים את המרציפן עם הל וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
מרציפן
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות