קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

הלזניה הכי טובה של ליסה.

הלזניה הכי טובה של ליסה.
המתכון הטוב ביותר של ליסה אי פעם לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 802 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פירה עגבניות, עגבניות משומר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: הגרנולה של ליסה, עוגת הפודינג של ליסה, ו עוגת הבטטה של ליסה.

הוראות

1
שלב הראשון 10 מרכיבים בקומקום גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מבשלים שעה אחת.
3
מערבבים יחד גבינות; להפריש. ספריי שני 13 " x9 " מחבתות אפייה עם ספריי ירקות שאינם מקל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מורחים שכבה דקה של תערובת רוטב במחבתות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
אטריות לזניה שכבה, רוטב וגבינה. חזור על שכבות עבור סך של 3 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
אופים ב 350 מעלות במשך 30 עד 40 דקות או עד זהב תוסס. כל תבשיל משמש 8 ל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה