הלזניה של מיסי
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך חצי גבינת ריקוטה רזה, פלפל, רוטב עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו עגבניות במרינדה של מיסי, עוגות הלימון והאוכמניות של מיסי, ו כדורי חמאת הבוטנים של דודה מיסי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בגודל בינוני לבשל בשר טחון. לאחר בשר בקר הוא חום, מוסיפים בצל קצוץ ופלפל ירוק, פטריות, ומערבבים עד ירקות רכים. מערבבים בפחית רוטב עגבניות.
בקערה גדולה לערבב את הביצים, חצי גבינת מוצרלה גרוסה, גבינת קוטג', גבינת ריקוטה, חלב ופירורי לחם.
כדי להרכיב, תחתית המעיל של 9x13 צלחת תבשיל אינץ ' עם שליש מתערובת הרוטב.
שכבה של אטריות לא מבושלות למעלה.
מוסיפים עוד שליש מהרוטב, ואז חצי מתערובת הגבינה. חזור על שכבות עם אטריות, גבינה ורוטב.
מפזרים שאריות גבינת מוצרלה גרוסה על גבי.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.