קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

הלזניה של מיסי

הלזניה של מיסי
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך חצי גבינת ריקוטה רזה, פלפל, רוטב עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו עגבניות במרינדה של מיסי, עוגות הלימון והאוכמניות של מיסי, ו כדורי חמאת הבוטנים של דודה מיסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בגודל בינוני לבשל בשר טחון. לאחר בשר בקר הוא חום, מוסיפים בצל קצוץ ופלפל ירוק, פטריות, ומערבבים עד ירקות רכים. מערבבים בפחית רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה לערבב את הביצים, חצי גבינת מוצרלה גרוסה, גבינת קוטג', גבינת ריקוטה, חלב ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
כדי להרכיב, תחתית המעיל של 9x13 צלחת תבשיל אינץ ' עם שליש מתערובת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
שכבה של אטריות לא מבושלות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מוסיפים עוד שליש מהרוטב, ואז חצי מתערובת הגבינה. חזור על שכבות עם אטריות, גבינה ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מפזרים שאריות גבינת מוצרלה גרוסה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
7
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.