קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

הלזניה שלנו

הלזניה שלנו
המתכון לזניה שלנו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 7833 קלוריות, 460 גרם חלבון ו 463 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, סוכר, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה של אנג'לינה Di Carnevale (לזניה לקרנבל).

מרכיבים

340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רוטב עגבניות משומררוטב עגבניות משומר794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת קוטג'קרדגבינת קוטג'קרד2חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה או פטרוזיליה מיובשת, קצוצהפטרוזיליה טרייה או פטרוזיליה מיובשת, קצוצה2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר חזיר טחון או נקניק טחוןבשר חזיר טחון או נקניק טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות לזניה יבשות חבילהאטריות לזניה יבשות חבילה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלהגבינת מוצרלה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טחוןבצל טחון1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1חתיכות טופי הית' ברגבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)1צביטהתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.