הלחיים חזיר מטוגן בסגנון תאילנדי
אם יש לכם שאלוט מטוגן, לחיים חזיר, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו לחיי חזיר מטוגנות סצ'ואן, לחיי חזיר צלויות שרי, ו בטן חזיר צלויה בסגנון תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-300 ° F.
מניחים את הלחיים בסיר או מחבת צמה. הלחיים צריכות לכסות את פני השטח של כלי השיט.
מוסיפים מספיק מים כדי שהלחיים יהיו שקועות למחצה.
מוסיפים רוטב סויה, רוטב דגים, יין אורז, סוכר, קינמון וצ ' ילי לסיר. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. מכסים את הסיר עם מכסה הדוק הולם או רדיד אלומיניום.
מעבירים לתנור ומבשלים עד רך מאוד, על 2 שעות.
דה-שומן התערובת, או על ידי ברפרוף את השומן הנוזלי או קירור הבשר ולתת את השומן להתמצק על החלק העליון.
הסר בשר מנוזל בעדינות לשבור לחתיכות בגודל ביס (בשר יהיה רך מאוד).
רוטב חום בסיר בינוני ומבשלים עד מצטמצם כ 1/3 כוס. הרוטב צריך להיות עשיר וסירופ. להחזיר בשר לרוטב ולחמם דרך.
מגישים מיד, מעוטר עשבי תיבול בצלצלים מטוגנים.