הלחם האיטלקי של מאמא די.
הלחם האיטלקי של אמא די הוא טבעוני ומספק כ 3 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ללחם הזה יש 1071 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך סוכר, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מרהיב. נסו רוטב הספגטי של אמא עם נקניק איטלקי, לא את צלעות החזיר האיטלקיות של אמא שלך., ו כדורי הבשר המפורסמים של ממן יוליוצ'י (כדורי בשר איטלקיים) (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הסוכר ואת השמרים למים החמים ולתת הוכחה.
מערבבים 4 כוסות קמח ומכים עד חלקה. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות.
הכה במלח ולאחר מכן להוסיף מספיק קמח שנותר לעשות בצק נוקשה. ללוש עד רך וחלק כמו מאחורי של במבינו. הפעל בקערה משומנת, לכסות, ולתת כפול בגודל. (שמתי אותו בתנור עם האור על-טמפרטורה עולה מושלמת.)
לאחר הכפלת, אגרוף למטה ולהתחלק לשלושה.
מקום בחזרה בקערה, לכסות, ולתת לעלות.
שוב פעם הוכפל, אגרוף למטה וצורה לתוך שלושה שומן " כדורי רגל."גריז סדינים כבדים עוגיות ומפזרים עם ארוחת תירס.
מניחים את הלחם על הסדינים, מכסים במגבת, ולתת לעלות.
לאחר העלייה, ערפל עם מים ומניח בתנור שחומם מראש 450 מעלות F (230 מעלות C). כיכרות ערפל עם מים ולהסתובב מדי פעם בזמן שהם אופים. הלחם נעשה כאשר חום זהוב ונשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.