הלחם של של שלוטסקי
הלחם של של שלוטסקי הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. אם יש לכם קמח תירס, סודה לשתייה, קמח לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), ו מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים יחד את המים החמים, הסוכר, ושמרים. מערבבים כדי לפזר ולהניח בצד.
בקערה גדולה להמיס סודה לשתייה עם 1 1/2 כפיות מים חמים.
מוסיפים את החלב החם, המלח וכוס אחת מהקמח. הכה עם מקציף תיל עד חלקה. מקציפים בתערובת שמרים וקמח שנותר. הבלילה צריכה להיות עבה, דביק, וחלק.
הכן 2 מחבתות עוגה עם תרסיס שאינו מקל. מחבתות עם קמח תירס.
מניחים 1/2 בצק בכל מחבת עוגה. הבלילה תתפשט בזמן עולה. ספריי העליון של הבצק עם תרסיס בישול שאינו מקל. לכסות ולתת לעלות במשך שעה אחת.
חזור על ריסוס של לחם עם תרסיס בישול שאינו מקל.
אופים ב 375 מעלות f שחומם מראש (190 מעלות C) במשך 20 דקות.
אפשר להתקרר במשך שעה לפני חיתוך.