קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

הלחמניות הדביקות המפורסמות של קמח

הלחמניות הדביקות המפורסמות של קמח
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 920 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סוכר, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לחם הבננה המפורסם של קמח, לחם הבננה המפורסם של קמח, ו לחמניות קינמון כמעט מפורסמות.

הוראות

1
ראשית, הכינו את הגו. בסיר בינוני ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מקציפים פנימה את הסוכר החום ומבשלים תוך כדי ערבוב לשילוב (הוא עשוי להיראות מופרד, זה בסדר).
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הדבש, השמנת, המים והמלח. מסננים כדי להסיר כל גושים לא פתורים של סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים להתקרר כ-30 דקות, או עד להתקררות לטמפרטורת החדר. אתה צריך בערך 3 כוסות. (ניתן להכין את התערובת עד 2 שבועות מראש ולאחסן בכלי אטום במקרר.)
5
מחלקים את הבצק לשניים. השתמש בחצי למתכון זה ושמור את החצי השני לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
על משטח עבודה מקומח, מרדדים את הבריוש למלבן בעובי של 12 על 16 אינץ 'ועובי 1/4 אינץ'. תהיה לו עקביות של פליי-דו קר ולח וצריך להיות קל למדי לגלגל אותו. מקם את המלבן כך שצד קצר פונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
בקערה קטנה מערבבים יחד את הסוכר החום, הסוכר המגורר, הקינמון ומחצית הפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מפזרים תערובת זו באופן שווה על פני כל הבצק. החל מהצד הקצר הכי רחוק ממך ועובד למטה, גלגל את המלבן כמו גליל ג ' לי. נסה להתגלגל בחוזקה, אז יש לך ספירלה עגולה נחמד. חתוך בערך 1/4 אינץ ' מכל קצה הגליל כדי להפוך אותם לאחידים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
השתמש במגרד ספסל או בסכין שף כדי לחתוך את הגליל ל -8 חלקים שווים, כל אחד ברוחב של 1 1/2 אינץ'. (בשלב זה, לחמניות לא אפוי יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד קפוא עד 1 בשבוע. כשמוכנים לאפייה, הפשירו אותם, עדיין עטופים, במקרר למשך הלילה או בטמפרטורת החדר למשך 2 עד 3 שעות, ואז המשיכו לפי ההוראות.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
שפים סכיןשפים סכין
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
יוצקים את הגו לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', מכסים את התחתית בצורה אחידה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
11
מפזרים את שאר הפקאנים באופן שווה על פני השטח. מסדרים את הלחמניות, במרווחים שווים, בתבנית האפייה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקום חם להוכחה עד שהבצק נפוח, כרית ורך והלחמניות נוגעות-כמעט שולשו בגודלן, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
12
מקם מתלה במרכז התנור, ומחמם ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
אופים עד להזהבה, בערך 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
מניחים להתקרר בכלי על רשת למשך 20 עד 30 דקות. בזה אחר זה, הפוך את הלחמניות על מגש הגשה, וכף כל גו ופקאן נוספים מתחתית המנה מעל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
15
את הלחמניות כדאי להגיש חם או תוך 4 שעות מהאפייה. הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 יום, ולאחר מכן חימם בתנור 325 מעלות במשך 10 עד 12 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
16
1 1/2 חבילות (3 1/4 כפיות) שמרים יבשים פעילים או 1 אונקיה (28 גרם) שמרי עוגה טריים;
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
17
1 3/8 כוסות (2 3/4 מקלות; 310 גרם) חמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל -10 עד 12 חתיכות
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
18
בעזרת מערבל מעמד המצויד בוו הבצק, שלב את הקמח לכל מטרה, קמח הלחם, השמרים, הסוכר, המלח, המים ו -5 מהביצים. מקציפים במהירות נמוכה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שכל החומרים מתאחדים. עצור את המיקסר, לפי הצורך, כדי לגרד את דפנות ותחתית הקערה כדי לוודא שכל הקמח משולב במרכיבים הרטובים. לאחר שהבצק התאחד, מקציפים במהירות נמוכה עוד 3 עד 4 דקות. הבצק יהיה נוקשה מאוד ונראה יבש למדי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
כשהמיקסר במהירות נמוכה, מוסיפים את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, מערבבים לאחר כל תוספת עד שהיא נעלמת לבצק. המשיכו לערבב במהירות נמוכה כ -10 דקות, עצרו את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את דפנות הקערה ותחתיתה. חשוב שכל החמאה תתערבב היטב בבצק. במידת הצורך, עצרו את המיקסר מדי פעם ושברו את הבצק בידיים כדי לעזור לערבב פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
לאחר שהחמאה משולבת לחלוטין, מגבירים את המהירות לבינונית ומקציפים עד שהבצק הופך דביק, רך ומבריק במקצת, עוד 15 דקות. זה ייקח קצת זמן לבוא יחד. זה ייראה מדובלל ומפוקפק בהתחלה ואז בסופו של דבר זה יהפוך חלק ומשיי. הפעל את המהירות בינונית גבוהה והיכו במשך כ 1 דקה. כדאי לשמוע את הבצק משמיע צליל סטירה-סטירה-סטירה כשהוא פוגע בצידי הקערה. בדוק את הבצק על ידי משיכת אותו; זה צריך למתוח קצת יש לתת קצת. אם הוא נראה רטוב ומשוחרר ודומה יותר לבלילה מאשר לבצק, הוסיפו כמה כפות קמח וערבבו עד שהוא מתחבר. אם הוא מתנתק לחתיכות כשאתה מושך אליו, המשך לערבב במהירות בינונית למשך 2 עד 3 דקות נוספות, או עד שהוא מפתח יותר כוח ונמתח כשאתה תופס אותו. זה מוכן כאשר אתה יכול לאסוף את כל זה ביחד להרים אותו 1 חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
21
מכניסים את הבצק לקערה גדולה או למיכל פלסטיק ומכסים אותו בניילון נצמד, לוחצים את העטיפה ישירות על פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
22
תן את הבצק הוכחה (כלומר, לגדול ולפתח טעם) במקרר לפחות 6 שעות או עד לילה בשלב זה אתה יכול להקפיא את הבצק במיכל אטום עד 1 בשבוע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק

מרכיבים

340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוסות קמח לחם1/4 כוסות קמח לחם345דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות סוכר חום בהיר ארוז היטב1/2 כוסות סוכר חום בהיר ארוז היטב6קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס סוכר מגורען1/4 כוס סוכר מגורען0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון80דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 כוס שמנת כבדה1/3 כוס שמנת כבדה110דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 כוס דבש1/3 כוס דבש0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד55דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס סוכר חום בהיר1/4 כוס סוכר חום בהיר100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חצאי פקאן כוס, קלויים וקצוציםחצאי פקאן כוס, קלויים וקצוצים791 לב מפאלדי טרי אם אפשר(82 גרם) סוכר(82 גרם) סוכר350דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות קמח לא מולבן לכל מטרה, בתוספת יותר במידת הצורך1/2 כוסות קמח לא מולבן לכל מטרה, בתוספת יותר במידת הצורך1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 1/2 מקלות; 170 גרם, 6 אונקיות) חמאה ללא מלח(1 1/2 מקלות; 170 גרם, 6 אונקיות) חמאה ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים80דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 כוס מים1/3 כוס מים