קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

הלחמניות הדביקות המפורסמות של קמח

הלחמניות הדביקות המפורסמות של קמח
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 920 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סוכר, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לחם הבננה המפורסם של קמח, לחם הבננה המפורסם של קמח, ו לחמניות קינמון כמעט מפורסמות.

הוראות

1
ראשית, הכינו את הגו. בסיר בינוני ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מקציפים פנימה את הסוכר החום ומבשלים תוך כדי ערבוב לשילוב (הוא עשוי להיראות מופרד, זה בסדר).
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הדבש, השמנת, המים והמלח. מסננים כדי להסיר כל גושים לא פתורים של סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מניחים להתקרר כ-30 דקות, או עד להתקררות לטמפרטורת החדר. אתה צריך בערך 3 כוסות. (ניתן להכין את התערובת עד 2 שבועות מראש ולאחסן בכלי אטום במקרר.)
5
מחלקים את הבצק לשניים. השתמש בחצי למתכון זה ושמור את החצי השני לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
על משטח עבודה מקומח, מרדדים את הבריוש למלבן בעובי של 12 על 16 אינץ 'ועובי 1/4 אינץ'. תהיה לו עקביות של פליי-דו קר ולח וצריך להיות קל למדי לגלגל אותו. מקם את המלבן כך שצד קצר פונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
בקערה קטנה מערבבים יחד את הסוכר החום, הסוכר המגורר, הקינמון ומחצית הפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מפזרים תערובת זו באופן שווה על פני כל הבצק. החל מהצד הקצר הכי רחוק ממך ועובד למטה, גלגל את המלבן כמו גליל ג ' לי. נסה להתגלגל בחוזקה, אז יש לך ספירלה עגולה נחמד. חתוך בערך 1/4 אינץ ' מכל קצה הגליל כדי להפוך אותם לאחידים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
השתמש במגרד ספסל או בסכין שף כדי לחתוך את הגליל ל -8 חלקים שווים, כל אחד ברוחב של 1 1/2 אינץ'. (בשלב זה, לחמניות לא אפוי יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד קפוא עד 1 בשבוע. כשמוכנים לאפייה, הפשירו אותם, עדיין עטופים, במקרר למשך הלילה או בטמפרטורת החדר למשך 2 עד 3 שעות, ואז המשיכו לפי ההוראות.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
שפים סכיןשפים סכין
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
יוצקים את הגו לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', מכסים את התחתית בצורה אחידה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
מפזרים את שאר הפקאנים באופן שווה על פני השטח. מסדרים את הלחמניות, במרווחים שווים, בתבנית האפייה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקום חם להוכחה עד שהבצק נפוח, כרית ורך והלחמניות נוגעות-כמעט שולשו בגודלן, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
מקם מתלה במרכז התנור, ומחמם ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
13
אופים עד להזהבה, בערך 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
14
מניחים להתקרר בכלי על רשת למשך 20 עד 30 דקות. בזה אחר זה, הפוך את הלחמניות על מגש הגשה, וכף כל גו ופקאן נוספים מתחתית המנה מעל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
15
את הלחמניות כדאי להגיש חם או תוך 4 שעות מהאפייה. הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 יום, ולאחר מכן חימם בתנור 325 מעלות במשך 10 עד 12 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
16
1 1/2 חבילות (3 1/4 כפיות) שמרים יבשים פעילים או 1 אונקיה (28 גרם) שמרי עוגה טריים;
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
17
1 3/8 כוסות (2 3/4 מקלות; 310 גרם) חמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל -10 עד 12 חתיכות
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
18
בעזרת מערבל מעמד המצויד בוו הבצק, שלב את הקמח לכל מטרה, קמח הלחם, השמרים, הסוכר, המלח, המים ו -5 מהביצים. מקציפים במהירות נמוכה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שכל החומרים מתאחדים. עצור את המיקסר, לפי הצורך, כדי לגרד את דפנות ותחתית הקערה כדי לוודא שכל הקמח משולב במרכיבים הרטובים. לאחר שהבצק התאחד, מקציפים במהירות נמוכה עוד 3 עד 4 דקות. הבצק יהיה נוקשה מאוד ונראה יבש למדי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
19
כשהמיקסר במהירות נמוכה, מוסיפים את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, מערבבים לאחר כל תוספת עד שהיא נעלמת לבצק. המשיכו לערבב במהירות נמוכה כ -10 דקות, עצרו את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את דפנות הקערה ותחתיתה. חשוב שכל החמאה תתערבב היטב בבצק. במידת הצורך, עצרו את המיקסר מדי פעם ושברו את הבצק בידיים כדי לעזור לערבב פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
20
לאחר שהחמאה משולבת לחלוטין, מגבירים את המהירות לבינונית ומקציפים עד שהבצק הופך דביק, רך ומבריק במקצת, עוד 15 דקות. זה ייקח קצת זמן לבוא יחד. זה ייראה מדובלל ומפוקפק בהתחלה ואז בסופו של דבר זה יהפוך חלק ומשיי. הפעל את המהירות בינונית גבוהה והיכו במשך כ 1 דקה. כדאי לשמוע את הבצק משמיע צליל סטירה-סטירה-סטירה כשהוא פוגע בצידי הקערה. בדוק את הבצק על ידי משיכת אותו; זה צריך למתוח קצת יש לתת קצת. אם הוא נראה רטוב ומשוחרר ודומה יותר לבלילה מאשר לבצק, הוסיפו כמה כפות קמח וערבבו עד שהוא מתחבר. אם הוא מתנתק לחתיכות כשאתה מושך אליו, המשך לערבב במהירות בינונית למשך 2 עד 3 דקות נוספות, או עד שהוא מפתח יותר כוח ונמתח כשאתה תופס אותו. זה מוכן כאשר אתה יכול לאסוף את כל זה ביחד להרים אותו 1 חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
21
מכניסים את הבצק לקערה גדולה או למיכל פלסטיק ומכסים אותו בניילון נצמד, לוחצים את העטיפה ישירות על פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
22
תן את הבצק הוכחה (כלומר, לגדול ולפתח טעם) במקרר לפחות 6 שעות או עד לילה בשלב זה אתה יכול להקפיא את הבצק במיכל אטום עד 1 בשבוע.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות

מרכיבים

340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוסות קמח לחם1/4 כוסות קמח לחם345חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות סוכר חום בהיר ארוז היטב1/2 כוסות סוכר חום בהיר ארוז היטב6קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס סוכר מגורען1/4 כוס סוכר מגורען0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון80חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס שמנת כבדה1/3 כוס שמנת כבדה110חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס דבש1/3 כוס דבש0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כף אורגנו מיובשתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד55חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס סוכר חום בהיר1/4 כוס סוכר חום בהיר100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצאי פקאן כוס, קלויים וקצוציםחצאי פקאן כוס, קלויים וקצוצים791 לב מפאלדי טרי אם אפשר(82 גרם) סוכר(82 גרם) סוכר350חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות קמח לא מולבן לכל מטרה, בתוספת יותר במידת הצורך1/2 כוסות קמח לא מולבן לכל מטרה, בתוספת יותר במידת הצורך1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 1/2 מקלות; 170 גרם, 6 אונקיות) חמאה ללא מלח(1 1/2 מקלות; 170 גרם, 6 אונקיות) חמאה ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים80חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס מים1/3 כוס מים