הלחמניות הכתומות של סבתא עם ציפוי גבינת שמנת כתום
הלחמניות הכתומות של סבתא עם ציפוי גבינת שמנת כתום הוא צמחוני ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה עובד טוב כמו לחם. אם יש לך חלב חם, מיץ תפוזים חם, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות קינמון שמנת חמוצה, עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, לחמניות קינמון בטטה עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, ו עוגת פרג מנומנמת כתומה עם ציפוי גבינת שמנת כתום ממוסמר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים ומיץ תפוזים חם בקערה.
בואו לעמוד עד שמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת, על 5 דקות.
מקציפים חלב חם, קיצור, 1/4 כוס סוכר לבן, ביצה, ומלח יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת שמרים לתוך תערובת חלב.
מוסיפים מספיק קמח לתערובת כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש, 6 עד 8 דקות.
משמנים קערה גדולה ושני סדינים אפייה 11x7x2 אינץ'.
מניחים בצק בקערה המשומנת והופכים את הבצק למעייל את כל הצדדים. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת נקייה ומניחים לעלייה במקום חם עד שהבצק יוכפל, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה ולחלק לשניים.
רול כל חצי על משטח מקומח בקלילות יצירת מלבנים 2 15x10 אינץ'.
מערבבים 1 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס חמאה מרוככת, ו 2 כפות גרידת תפוזים בקערה עד חלקה; להפיץ חצי המילוי על כל מלבן בצק.
מגלגלים כל מלבן סביב המילוי, בסגנון רול ג ' לי, החל בקצה הארוך יצירת יומן.
חותכים כל יומן לתוך 15 לחמניות.
סדר לחמניות על סדיני אפייה מוכנים. מכסים את יריעות האפייה בניילון נצמד ומאפשרים לגלילים לעלות עד להכפלת גודלם, כ-45 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הסר לעטוף פלסטיק מסדינים אפייה.
אופים לחמניות בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 20 עד 25 דקות.
מקציפים סוכר, גבינת שמנת, 3 כפות חמאה מרוכך, מיץ תפוזים, ו 2 כפיות גרידת תפוזים בקערה עד ציפוי חלק.
מורחים ציפוי על לחמניות חמות.