הליבוט בגריל עם ויניגרט לימון-Caper
זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: ליבוט גריל W / ויניגרט קליפה לימון, אספרגוס בגריל עם ויניגרט Caper לימון, ו הליבוט צלוי עם ויניגרט קפרname.
הוראות
כדי להכין את ויניגרט, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
כדי להכין דגים, לחמם מחבת גריל nonstick מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים דגים עם 1/2 מלח כפית.
הוסף דגים למחבת; גריל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness. ויניגרט כפית על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.