הליבוט בגריל עם טרגון Beurre Blanc
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט בגריל עם טרגון Beurre Blanc. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו טרגון, יין, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. נסו הליבוט עם אשכולית Beurre Blanc, טימבלס פירות ים עם טרגון Beurre Blanc, ו Brioche ו Pesto Crusted הליבוט עם כובעי פורטובלו, ברוקולי, שומר מוקרם ועגבניות מיובשות Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מבשלים עד הנוזל מצטמצם 2 כפות (כ 9 דקות).
הסר מהחום; הזן דרך מסננת בסדר מעל כוס מדידה, הקשה על תערובת כדי לשחרר נוזל. להשליך מוצקים. החזר נוזל למחבת.
מוסיפים חמאה, 1 חתיכה בכל פעם, ערבוב עם מקצף עד החמאה משולבת. מערבבים בטרגון.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל טחון.
מחממים מחבת גריל גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.