הליבוט בגריל עם עגבניות, זית ירוק ורוטב סלרי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 508 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עד 3 אנשובי, מלח כשר, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הליבוט בגריל עם שומר וטפנד זיתים ירוק, הליבוט בגריל עם שומר וטפנד זיתים ירוק, ו הליבוט עם עגבניות בגריל ותבלינים זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים מרכיבים בקערה, מוסיפים רוטב חריף, מלח, אנשובי וזיתים לפי הטעם. הניחו בצד 30 עד 60 דקות לטעמים שיתאחדו.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
רוטב חריף
זיתים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים גריל גבוה (כ 450). הכן דגים: בקערה גדולה, רדודה, מעיל דגים עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
קערה
3
מערבבים פלפל, מלח כשר ומלח סלרי, משפשפים את כל הדגים. באח בישול שמן, באמצעות צרור של מגבות נייר משומנות ומלקחיים. דג גריל, פונה פעם אחת, עד סימנים מופיעים ודגים הוא רק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלרי
מלח כשר
פלפל
דגים
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
גריל
מלקחיים
4
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
5
* לפיט זיתים, לרסק אחד בכל פעם עם הצד השטוח של סכין שף, לחתוך את הבור.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.