הליבוט בגריל עם צ'ימיצ' ורי
המתכון בגריל הליבוט עם צ'ימיצ' ורי יכול לספק הכמיהה הדרום אמריקאית שלך בערך 30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 356 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן זית, שמן צמחי, סטייקים הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו הליבוט פאן-גריל עם צ'ימיצ' ורי, סטייק והליבוט צ'ימיצ' ורי, ו Chimichurri Hellibut טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד שמן זית, מיץ לימון, מים, שום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום, ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל עד שהמלח מומס. מוסיפים פטרוזיליה.
תנו לצ 'ימיצ' ורי לעמוד 20 דקות.
בינתיים, להכין גריל לבישול ישיר חום מעל פחם בינוני חם (חום בינוני לגז).
לטפוח דגים יבש, ואז מברשת עם שמן צמחי ומפזרים מלח 1/2 כפית ופלפל 1/4 כפית (סך הכל).
מתלה גריל שמן, ואז דג גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מפנה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מגישים דגים עם צ 'ימיצ' ורי; מגישים שאריות בצד.
* הליבוט ניתן לבשל במחבת גריל גדולה (2 מבער) חמה על אש בינונית.* Chimichurri יכול להתבצע 1 שעה קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
למנה: 332 קלוריות, 17 גרם שומן( 2g רווי), 63mg כולסטרול, 546mg נתרן, 2g פחמימות, 0g סיבים, 41g חלבון
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.