קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

הליבוט, בטטה ומרק כרישה

הליבוט, בטטה ומרק כרישה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט, בטטה, מרק כרישה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, לקישוט: שמנת, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה וכרישה תאילנדי, מרק בטטה עם ג'ינג'ר, כרישה ותפוח, ו הליבוט ומרק בטטה.

הוראות

1
מעט הליבוט ב 1 כף חמאה מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2
תן מגניב מעט; לשבור דגים לחתיכות בגודל ביס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
כרישה סאוט בתנור הולנדי שנותר 1 כף חמאה 5 דקות או עד כרישה רכים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים ומרק. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 25 עד 30 דקות או עד שתפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מרק פירה בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, ולחזור לתנור ההולנדי. מערבבים בזיליקום, קצפת, הליבוט. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד חם. מתבלים במלח ופלפל לבן, ומצקים מרק לקערות מנה בודדות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
הליבוטהליבוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
6
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.