הליבוט במרק עגבניות שיטאקי
לכו לחנות ותביאו שום בבקבוק, פלפל, משחת קארי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: הליבוט במרק ארטישוק ועגבניות, דג פוטית מטוגנת במרק עגבניות-שומר, ו הליבוט עם שעועית לבנה מרק עגבניות רוזמרין.
הוראות מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד אטריות מבשלות, מחממות שמן במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני.
להוסיף שום; לבשל 1 1/2 דקות או עד מכרז, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מיץ צדפות וממרח קארי, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים פטריות, עגבניות ופלפל למחבת; מביאים לרתיחה.
מוסיפים דגים; מפזרים בזיליקום ומלח. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים מנות :
1 1 קילו קישואים, שום מבוצר 158 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שימורי עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצוחצחים 355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מיץ צדפות בבקבוק 0 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. פלפל אדום מרוסק 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בזיליקום טרי קצוץ 680 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) פילה הליבוט 1 1 קילו קישואים, 2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות 2 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. משחת קארי אדומה 0 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. 1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים 946 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פטריות שיטאקה פרוסות דק (כ 1/2 פאונד פטריות) 227 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) אטריות אודון לא מבושלות (אטריות עבות, עגולות טריות יפניות) או ספגטי יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.