הליבוט ורקרוז
הליבוט ורקרוז עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבוקדו, jalapeño, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט ורקרוז, הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו Veracruz דגים.
הוראות
מניחים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים עגבניות, חלפיאו ויין. להפחית רוטב 1/3 כוס (1215 דקות). בינתיים, מחממים שמן זית במחבת אטומה מעל חום בינוני גבוה. פילה הליבוט העונה עם מלח.
הוסף דגים למחבת חמה. מבשלים עד מתחת לחום (23 דקות). דג הפוך.
הסר רוטב מחום; לערבב זיתים. מחלקים רוטב בין 4 צלחות; העליון עם פילה ופרוסות אבוקדו, מיץ מ 1 סיד, פטרוזיליה קצוצה או כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.