הליבוט מוקפץ עם רוטב רומסקו
ההליבוט המוקפץ ברוטב רומסקו הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פרוסות לימון, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכונים דומים: קבב הליבוט רוזמרין עם רוטב רומסקו, הליבוט קלוי עם רוטב רומסקו ועוגת זית, ו הליבוט עם צ'אנקי רומסקו.
הוראות
חותכים פלפלים לשניים; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים פלפלים, צד העור למעלה, על תבנית אפייה; לשטח. לצלות 10 דקות או עד מושחר.
הוסף אנצ ' ו; broil 2 דקות.
מניחים פלפלים בשקית נייר; קרוב בחוזקה.
מניחים פלפלים, אנצ ' ו, 1/4 כפית מלח, ו -8 המרכיבים הבאים (באמצעות לחם) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים 1/4 כפית מלח על דגים. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 6 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness. למעלה עם רוטב; לשרת עם טריזי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.