הליבוט מצופה בעשב
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך שמן זית, שמיר, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: דיז'ון והרב פנקו-הליבוט מצופה פירורים, הליבוט העשב פריך עם סלרי מסולסל ו-Haricots Vert, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים פירורי לחם פנקו, פטרוזיליה, שמיר, עירית, שמן זית כתית, גרידת לימון, מלח ים ופלפל שחור בקערה. לטעום ולהתאים עם יותר מלח אם תרצה.
יש לשטוף פילה הליבוט ולייבש עם מגבת נייר.
מניחים פילה הליבוט על תבנית אפייה מוכנה.
בנדיבות כפית את פירורי המיטה על הדגים, ולחץ קלות תערובת פירה על כל פילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי פירור הוא משחי קלות פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו