הליבוט מרוקאי קלוי
אם יש לך שום, חומוס, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. נסו הליבוט קלוי עם ויניגרט עשבי הדר חם & קלוי, ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת, ו הליבוט עם עגבניות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שמן הזית, בצל ושום בסיר כבד על אש נמוכה ומבשלים, ערבוב, עד הבצלים רכים מאוד, 15 דקות.
מוסיף את הל, זעפרן, מיץ לימון, מקל קינמון, גרידת תפוזים, מרק, ומלח ופלפל. להעלות את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, מכוסה חלקית, במשך 10 דקות. ואז מוסיפים את החומוס, הצימוקים והעגבניות.
מוסיפים את הפטרוזיליה ואת המטבעה כוס ומבשלים, מכוסה חלקית, רועד את המחבת מדי פעם; במשך 15 דקות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 204°.
הסר את מקל הקינמון ואת גרידת התפוז מתערובת הירקות.
מניחים את הירקות המבושלים בתבנית אפייה 13 9 אינץ ' ומסדרים את סטייקים הליבוט על גבי. כפית חלק מנוזל הירקות על הדגים.
אופים עד הדג מבושל דרך פתיתים בקלות כאשר נבדק עם מזלג, 15 דקות.
מגישים את הדגים והירקות מעל קוסקוס ומפזרים עם הנותרים 2 כפות נענע קצוץ.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.