קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט מרוקאי קלוי

הליבוט מרוקאי קלוי
אם יש לך שום, חומוס, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. נסו הליבוט קלוי עם ויניגרט עשבי הדר חם & קלוי, ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת, ו הליבוט עם עגבניות צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את שמן הזית, בצל ושום בסיר כבד על אש נמוכה ומבשלים, ערבוב, עד הבצלים רכים מאוד, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיף את הל, זעפרן, מיץ לימון, מקל קינמון, גרידת תפוזים, מרק, ומלח ופלפל. להעלות את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, מכוסה חלקית, במשך 10 דקות. ואז מוסיפים את החומוס, הצימוקים והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מקל קינמוןמקל קינמון
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידה כתומהגרידה כתומה
חומוסחומוס
הלהל
עגבנייהעגבנייה
צימוקיםצימוקים
זעפרןזעפרן
מרקמרק
3
מוסיפים את הפטרוזיליה ואת המטבעה כוס ומבשלים, מכוסה חלקית, רועד את המחבת מדי פעם; במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר את מקל הקינמון ואת גרידת התפוז מתערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
גרידה כתומהגרידה כתומה
ירקירק
6
מניחים את הירקות המבושלים בתבנית אפייה 13 9 אינץ ' ומסדרים את סטייקים הליבוט על גבי. כפית חלק מנוזל הירקות על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים הליבוטסטייקים הליבוט
ירקירק
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים עד הדג מבושל דרך פתיתים בקלות כאשר נבדק עם מזלג, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים את הדגים והירקות מעל קוסקוס ומפזרים עם הנותרים 2 כפות נענע קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קוסקוסקוסקוס
דגיםדגים
מנטהמנטה
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.