קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות83
מגזין

הליבוט-סביצ'ה מנגו

הליבוט-סביצ'ה מנגו
הליבוט-סביצ'ה מנגו דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, מיץ לימון, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. מתכונים דומים: הליבוט-סביצ'ה מנגו, הליבוט-סביצ'ה מנגו, ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.

הוראות

1
מערבבים הליבוט קוביות, מיץ לימון, מיץ לימון, טקילה, פלפלים חלפיניו טחון, ומנגו 1 קצוץ בקערה לא מתכתית. מכסים ומקררים במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
הליבוטהליבוט
טקילהטקילה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לאחר סביצ ' ה ישב במשך 1 1/2 שעות, מוסיפים את הפלפל הירוק, בצל מתוק, ובצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
בצל מתוקבצל מתוק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3
מערבבים היטב, ואז לשחזר להכניס למקרר עוד 30 דקות.
4
מקפלים את מנגו חתוך הנותרים, כוסברה, ופטרוזיליה; העונה לטעום עם מלח לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו