הליבוט עם בצל אביב וקיץ סקווש סאוט
דג הליבוט עם בצל אביב ודלעת קיצית עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח ופלפל כשרים, קיץ סקווש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. מתכונים דומים: הליבוט עם בצל אביב וקיץ סקווש Sauté, הליבוט צרוב עם ירקות הקיץ Sauté, ו אספרגוס, בצל אביב ופטריות מורל.
הוראות
חותכים נורות בצל חצי לאורכו (רבעון גדול).
חותכים צמרות בצל מספיק לתוך 2 " אורכים כדי למדוד 1 כוס.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ללא עישון כמעט.
להוסיף נורות בצל, לחתוך sidedown; לבשל עד הזהב, על 3 דקות.
Addsquash; לבשל, ערבוב מדי פעם, untilgolden חום ופשוט רך, about5 דקות. מערבבים בצל נורות, 1 כוס oniontops, ו 1 כף עלי טימין; העונה עםזלת ופלפל ומבשלים עד בצל טפיחה, על 1 דקה יותר.
הסר מחום; הגדר תערובת סקווש בצד.
חום שנותר 2 כפות שמן ב גדולנתון או מחבת ברזל יצוק מעל בינוני-highheat. עונת דגי ההליבוט עם מלח.
מוסיפים זיזים ודגים למחבת ומבשלים untilfish הוא חום זהוב, על 5 דקות. Turnfish ומבשלים עד רק מבושל דרך ואטום במרכז, על 2 minuteslonger. מחלקים בצל סקווש sauté ביןסמים; למעלה עם הליבוט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.