קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט עם שעועית טוסקנה ואנדיב

הליבוט עם שעועית טוסקנה ואנדיב
הליבוט עם שעועית טוסקנית ו Endive עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, אנדיב, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו הליבוט הטוסקני לשניים, הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו שעועית טוסקנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הרבעים endive, מפזרים סוכר ומבשלים, זורק כמה פעמים, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל האדום, הפלפלים והשום ומבשלים עד שהאנדיב נבול, כ -2 דקות נוספות. להעלות את החום גבוה, להוסיף את השעועית, מרק ורוזמרין ולהמשיך לבשל, מועך חלק מהשעועית עם כף כדי לעבות את הרוטב מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
אנדיבאנדיב
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את פילה ההליבוט במלח ופלפל; מניחים את העור בצד במחבת ומבשלים עד הזהב, כ 4 דקות. הפעל ומבשל עד המשרד אבל עדיין שקוף במרכז, 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את פילה הליבוט ב 4 קערות רדודות כפית את השעועית ו endive על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
אנדיבאנדיב
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקשטים עם פטרוזיליה. צילום אנטוניס אכילוס
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.