קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט עם שעועית טוסקנה ואנדיב

הליבוט עם שעועית טוסקנה ואנדיב
הליבוט עם שעועית טוסקנית ו Endive עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, אנדיב, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו הליבוט הטוסקני לשניים, הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו שעועית טוסקנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הרבעים endive, מפזרים סוכר ומבשלים, זורק כמה פעמים, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מוסיפים את הבצל האדום, הפלפלים והשום ומבשלים עד שהאנדיב נבול, כ -2 דקות נוספות. להעלות את החום גבוה, להוסיף את השעועית, מרק ורוזמרין ולהמשיך לבשל, מועך חלק מהשעועית עם כף כדי לעבות את הרוטב מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
אנדיבאנדיב
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את פילה ההליבוט במלח ופלפל; מניחים את העור בצד במחבת ומבשלים עד הזהב, כ 4 דקות. הפעל ומבשל עד המשרד אבל עדיין שקוף במרכז, 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים את פילה הליבוט ב 4 קערות רדודות כפית את השעועית ו endive על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
אנדיבאנדיב
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מקשטים עם פטרוזיליה. צילום אנטוניס אכילוס
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.