הליבוט עם שעועית טוסקנית ו Endive עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, אנדיב, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו הליבוט הטוסקני לשניים, הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו שעועית טוסקנית (מתכונים דומים).
מוסיפים את הרבעים endive, מפזרים סוכר ומבשלים, זורק כמה פעמים, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב
מיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל האדום, הפלפלים והשום ומבשלים עד שהאנדיב נבול, כ -2 דקות נוספות. להעלות את החום גבוה, להוסיף את השעועית, מרק ורוזמרין ולהמשיך לבשל, מועך חלק מהשעועית עם כף כדי לעבות את הרוטב מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
אנדיב
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
4
בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את פילה ההליבוט במלח ופלפל; מניחים את העור בצד במחבת ומבשלים עד הזהב, כ 4 דקות. הפעל ומבשל עד המשרד אבל עדיין שקוף במרכז, 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
פפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את פילה הליבוט ב 4 קערות רדודות כפית את השעועית ו endive על גבי.
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.