צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? הליבוט פרובנס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם זיתים של קלמטן, שמן זית, צלפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Halibut Provencal, מהר הליבוט פרובנס, ו Hellibut à La Provençal מעל ירקות מעורבים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שמן חום במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה, ולהוסיף שום. מבשלים 30 שניות, ערבוב כל הזמן; מוסיפים בצל ו 1/4 כפית מלח. מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים עגבניות ו-8 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך עלה דפנה); מבשלים 10 דקות. מערבבים במים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל שחור על פני דגים; מניחים דגים על גבי תערובת בצל. לעטוף ידית של מחבת עם לסכל; לכסות ולאפות ב 450 במשך 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.