הליבוט צלוי בתנור עם טפנד זית שחור על פלפלים אדומים קלויים (Rap Asado con Tapenada Negra Y Pimientos Morrones)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט קלוי בתנור עם טפנד זית שחור על פלפלים אדומים קלויים (אונס Asado con Tapenada Negra Y Pimientos Morones). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך אנשובי, שמן canolan, פלפלים קלויים בקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, תנור צלוי צ'ילי רלנו עם רוטב אסאדו צ' יפוטלה, ו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
שים את כל החומרים ממרח זיתים לתוך קערת העבודה של מעבד מזון. דופק עד חלקה. נגרד את טפנד הזיתים לקערה, נכסה בניילון נצמד, ונכניס למקרר. ממרח הזיתים עשוי להיות מורכב עד 3 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתים, מחולק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ללטף את פילה הליבוט יבש עם מגבות נייר. לתבל את סטייקים הליבוט בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים הליבוט
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים את שמן הקנולה מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה חסינת תנור (אין ידיות פלסטיק!) עד חם אבל לא מעשן. להחליק את צד העור halibut חתיכות לתוך המחבת ומבשלים עד הצד התחתון יש זהב ואת הקצוות של הדגים מתחילים להיראות אטום, על 3 דקות. הופכים את הסטייקים ומניחים בתנור 2 עד 3 דקות או עד שהסטייקים פשוט אטומים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
הליבוט
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בעוד הדג מבשל, לחמם את הפלפלים האדומים במחבת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כדי לשרת, מניחים תלולית קטנה של פלפלים אדומים על כל צלחת ומניחים את הליבוט על התל. באמצעות 2 כפיות, טופס quenelle (ביצה בצורת) של טפנד והניח על הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טפנד זיתים, מחולק
הליבוט
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
ממרח הזיתים שנהג למלא את הפילה נשאר הרבה זמן במקרר. אתה יכול להשתמש בו למעלה כמעט כל דג או עוף מהגריל, מערבבים אותו לתוך רטבים סלט או כמרווח כריך.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתים, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.