הליבוט צרוב ברוטב עגבניות
גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, צלפים, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. מתכונים דומים: הליבוט צרוב במחבת עם ויניגרט עגבניות, הליבוט צרוב ברוטב ורדה, ו הליבוט צרוב ברוטב פלפל צהוב.
הוראות
לייבש את הדג עם מגבות נייר. דג העונה עם 1/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. מבשלים דגים בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג והוא אטום ברחבי.
מעבירים דגים למגש, ומתחממים.
מוסיפים בצל ושום למחבת, ומטגנים 1 עד 2 דקות או עד הבצל רך. מערבבים צלפים, בזיליקום, אורגנו, ונותר 1/4 כפית. מלח; לבשל 1 דקה. להפחית את החום נמוך, להוסיף עגבניות, לבשל, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. דגים מעולים עם רוטב עגבניות.
* הליבוט קפוא או בקלה טרי או קפוא ניתן להחליף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה