הליבוט קלוי על מצע של מלח עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 57 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ים גס, לימון רגיל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם תפוחי אדמה מלח וחומץ, הליבוט קלוי עם ויניגרט עשבי הדר חם & קלוי, ו ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת.
הוראות
1
מורחים רמת מלח (כ 1 ב. עמוק)בתבנית אפייה מלבנית 5-6 ליטר או 9 - על ידי 13 אינץ מלבני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מחממים בתנור רגיל או הסעה 450 עד חם מאוד, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, מפזרים צד אחד של הליבוט קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הליבוט
4
יוצקים שמן זית למחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה. כאשר חם, מניחים חתיכות דגים במחבת, צד מתובל למטה, ללא צפיפות; עבודה בקבוצות במידת הצורך. מבשלים עד שחום קל בתחתית, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר תבנית אפייה מהתנור ולהפיץ טימין וזרעי אורגנו, עלי דפנה, וכל אבל שלוש פרוסות לימון באופן שווה על מלח חם (כמה מלח עדיין יהיה גלוי). להגדיר חתיכות הליבוט משחימים בצד למעלה על עשבי תיבול ומלח, המרווחים באופן שווה.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.