הליבוט קלוי עם קרום אגוז
הליבוט קלוי עם קרום אגוז הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פנקוטה, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. נסו הליבוט עם אגוז חרדל, עוגת פוטית הליבוט עם פירה תפוחי אדמה, ו הליבוט עם קרום אגוז ויניגרט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. ספריי גיליון אפייה עם תרסיס nonstick.
מערבבים אגוזי מלך, panko, וכל עשבי תיבול בקערה קטנה; מפזרים מלח ופלפל.
מברשת כל פילה דגים עם 1 כף חמאה מומסת; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים דגים על תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים תערובת panko-עשב על גבי דגים, חלוקת שווה ולחץ לדבוק. דג צלוי עד אטום במרכז, כ -8 דקות. אם ציפוי מצנן הרצוי, מראש broiler ודגים מטגנים על 1 דקה, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה.
מעבירים דגים לצלחות; מקשטים בפלחי לימון.
* זמין בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.