הליבוט של צ'לה
הליבוט של צ'לה הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמיר, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט של צ'לה, הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו הליבוט.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
משמנים את החלק הפנימי של צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם חמאה.
מניחים הליבוט בתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים שמנת חמוצה, בצל ירוק, חמאה, מלח, פלפל לבן ושמיר בקערה.
מורחים תערובת שמנת חמוצה על הליבוט.
אופים הליבוט בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 20 עד 25 דקות.
הסר הליבוט מהתנור ומפזרים גבינת פרמזן.
מניחים מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור חום broiler ולהפעיל את המטגן של התנור.
מניחים תחת מטאטא שחומם מראש מטגן עד גבינה הוא השחמה קלות, 2 עד 3 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.